Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fort-lauderdale.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fort-lauderdale.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fort-lauderdale.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Billigt fly til Fort Lauderdale for 2.283kr – Fort Lauderdale

Billigt fly til Fort Lauderdale for 2.283kr

I januar er den gennemsnitlige temperatur i Danmark er på 0 grader. I Januar er den gennemsnitlige temperatur på 20 grader i Fort Lauderdale. Januar er derfor et godt tidspunkt at tage afsted for at opleve Florida, uden at temperaturen er alt for høj som senere på året. I øjeblikket er det muligt at købe fly til Fort Lauderdale for 2.283kr.

Billige fly til Fort Lauderdale, Florida

Et eksempel på billige fly til Fort Lauderdale er med udrejse d. 8. januar 2019, og hjemturen finder sted d. 15. januar 2019. Flyningen foretages af Norwegian, hvoraf hjemturen er en direkte flytning i mellem Fort Lauderdale og København. Udturen er med en enkelt mellemlanding i London Gatwick. Dette fås til en god pris på 2.283kr.

Klik her for at se tilbudet

 

 

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Klik her for at finde et tilbud på en lejebil

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.

Skriv et svar