Fly til Florida

Miami lufthavn behøver ikke være den eneste mulighed for at finde fly til Florida. Syd Florida har en række lufthavne, hvoraf flere af dem har direkte flytninger til Europa (herunder også til Danmark). Det kan derfor anbefales at undersøge priserne til de forskellige lufthavne, da flere lavprisselskaber operer i andre lufthavne end Miami. Miami lufthavn er dog lufthavnen som har de fleste flyvninger til Europa, hvilket giver gode muligheder for altid at finde et forbindelse fly videre til København eller Billund.

Der er fra København 3 direkte fly til Florida. Hele året har Norwegian har fly direkte til Fort Lauderdale. SAS har i vinterhalvåret direkte fly til Miami. I sommerhalvåret har Norwegian direkte fly til Orlando.

Der findes dog i alt 5 lufthavne i det sydlige Florida, som alle har direkte flyvninger til Europa. Derudover findes der et par andre lufthavne som har flyninger til bla. New York og Torronto. Disse lufthavne kan derfor også nås med maks 1 stop.

 

Fly til Miami International Airport

SAS flyver i vinterhalvåret direkte mellem København og Miami. I sommerhalvåret eller på dage i vinterhalvåret hvor SAS ikke har direkte flyvninger, skal man med SAS enten skifte i Oslo, eller flyve med SAS fra København til New York, og fra New York har United flyninger til Miami. Ved transfer i USA, skal det sikres at der er rigelig transfer tid, da ventetiden i immigration nogle gange kan være lang. Det vil ikke være flyselskabets ansvar hvis du ikke når dit fly grundet ventetid i immigration.

Det kan anbefales at flyve over London Heathrow airport, da der her er gode forbindelsesmuligheder med One World alliancen. Fra Heathrow vil du kunne finde en masse daglige fly til Florida. British Airways har mange daglige (blandt andet nogle af de første og sidste ud af københavn) flyninger imellem København og London. Fra London til Miami har både British Airways flere daglige flyninger ud af Terminal 5, hvor American Airlines også har flere daglige fly til Florida ud af Terminal 3.

Klik her for at finde fly til Miami

Klik her for at læse mere om Miami lufthavn

Fly til Fort Lauderdale–Hollywood International Airport

Norwegians har hele året direkte flyvninger imellem København og Fort Lauderdale. På dage hvor Norwegian ikke har direkte flyvninger fra København, kan der laves transfer i enten den mindre travle London Gatwick lufthavn eller fra Stockholm eller Oslo. Norwegian har en simple pris struktur, hvilket betyder at prisen ikke bliver højere ved at tage en enkelt flyvning, perfekt hvis du planlægger en roadtrip hvor du kan bestille et fly til Florida, men eventuelt vælge at flyve hjem fra en anden stat.

Fort Lauderdale lufthavn er kun 30 min. kørsel fra både Miami Beach & Downtown miami.

Klik her for at læse mere om Fort Lauderdale lufthavn

Klik her for at finde fly til Fort Lauderdale

Fly til Orlando International Airport

Norwegian har i sommerhalvåret en ugentlig direkte Fly til Florida imellem København og Orlando.

Klik her for at finde fly til Orlando

Fly til Southwest Florida International Airport

I byen Fort Myers har selskabet Eurowings direkte fly til Florida fra Düsseldorf. Eurowings er et lavprisselskab, hvorfor at der ofte kan findes gode priser. Eurowings flyver også mellem København og Düsseldorf. Transfer tiden i Düsseldorf lufthavn er generel meget kort.

Klik her for at finde fly til Fort Myers

Fly til Tampa International Airport:

I byen Tampa er der med United Airlines direkte til Frankfurt.

Klik her for at finde fly til Tampa

Fly til Palm Beach International Airport

Lufthavnen er placeret i byen West Palm Beach som er placeret nord for Fort Lauderdale. Der er ingen europæiske flyvninger fra denne lufthavn, men med flyvninger til New York og Torronto er det muligt at komme til West Palm beach med kun 1 mellemlanding.

Klik her for at finde fly til West Palm Beach