Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fort-lauderdale.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fort-lauderdale.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/fort-lauderdale.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3689
Bedste burger i Florida – Fort Lauderdale

Bedste burger i Florida

USA er hjemlandet for burgeren, og der skal da heller ikke gå lang tid fra man er i USA til at man begynder at se den ene burgerkæde efter den anden. McDonalds og Burger King er naturligvis blandt de kendte som dansker. Netop Burger King har sit hovedkontor i Miami, hvor det også er der deres burger eventyr startede. Men der findes en lang række andre kæder i USA som madmæssigt nok vil give en langt bedre oplevelse. Vi sætter jagten ind på den bedste burger i Florida.

Nogle burger kæder er geografisk placeret forskelligt rundt om i USA. Et eksempel er In-N-Out burger som primært findes i det vestlige USA. I Florida findes dog en række af de gode burger steder, værd at nævne er Shake Shack, BurgerFi & Five Guys.

Five Guys

Five Guys findes efterhånden i det mest af USA, og efterhånden også i Europa. I Europa findes Five Guys blandt andet i Storbritanien, Tyskland, Holland og Belgien. Five Guys har haft fornøjelsen af at have Barack Obama som hyppig gæst, hvor han selv i sine år som præsident har været en løbende gæst hos Five Guys. Konceptet er relativt simpelt, Five guys har et meget lille udvalg af burger på menu kortet, til gengæld har man mulighed for gratis at vælge så mange toppings som man har lyst til.

Klik her for at se hvor du kan finde Five Guys i Florida

Shake Shack

Shake Shack startede som en hot dog bod i New York, efter en hurtigst voksende succes blev Shake Shack dog udviklet til også at fokusere på burgere. Shake Shack er nu en af de mest populære burger kæder på østkysten, og siden 2014 har Shake Shack også åbnet butikker i Florida. I øjeblikket har de butikker i Orlando, Miami, Fort Lauderdale og Boca Raton.

Klik her for at se hvor du kan finde Shake Shack i Florida

BurgerFi

BurgerFi er endnu et burger eventyr som startede i Florida. BurgerFi har sit hovedkontor Palm Beach, og er repræsenteret med butikker i samtlige store byer i Florida. Dette er derfor en kæde som man ofte vil blive mødt af når man kører rundt i Florida.

Klik her for at se hvor du kan finde BurgerFi i Florida

 

Kan du ikke vente med at komme afsted, så klik her for at finde ud af hvordan du kommer billigt til Florida.

Skriv et svar